tiistai 10. helmikuuta 2015

Nyt ohjaa perämies!

Moi jälleen!

Tässä nyt tulee aika tiuhaan uutta tekstiä, mutta tokkoopa tuo haittannoopi!
Otsikolla meinaan sitä, että kun me aloitetaan huomenna illalla Edyn kanssa TOKO- ryhmässä, niin olen nyt jo itsekseni alkanut panostaa vähän asiaan kotona. Aloin harjoittamaan Edylle takapään liikuttamista, koska se on tärkeä osa hommassa myös. Kuvasin ihan videota meidän ekoista "peräsinharkoista". Voisin alkaa enemmänkin kuvailemaan koiran koulutusta sillä huomasin, että se auttaa minua itseänikin hyvin paljon, kun nään miten Edyä koulutan. Nään virheeni ja pystyn sitten seuraavalla kerralla panostamaan niihin. Nään itseni ikään kuin ulkopuolisen näkökulmasta.
Noh, itse video kertoo enemmän asiasta. Tein tästä siis part 1:sen, koska tosiaan oli eka harjoittelukerta ja edistystä tuli jo hyvin. :) Part 2 saadaan varmaan sitten, kun harjoitan kyseistä hommaa eteenpäin ja saan kuvattua sitä. Itse videosta ei ole juuri mitään pätkitty pois, harjoiteltiin noin 20 min ja jätin sitten suosiolla asiat muhimaan koiran mieleen. :)


Eipä tässä juuri muuta ihmeempiä, nyt en saa tälleen tyyliin päivän ajalta puristettua kaameasti tekstiä, eikä nyt ole ihmeempiä tapahtunutkaan. Odotan huomista aivan täpinöissäni, TOKOA siis! : D Niin ja tänään lähti Slovgenille minun osoite, eli sieltä sitten geenitestausharjoja odottelemaan.

Lämmittelen kylmän ulkoilun jäljiltä. :D


Ja kun se aurinko paistaa sne kerran parissa kuukaudessa, niin Edy osaa sen kyllä hyödyntää. :) Oikea aurinkopoika!


Kokeilin myös PITKÄSTÄ AIKAA ottaa Edystä jotain pönötyskuvaa, mutta siitä tuli sitten wannabe-pönötys... Pitäis vähän taas treenailla tuota seisottamista. Mutta juu, itse asiaan. Kuvassa Edy on siis noin 2 v 3 kk ja siitä näkyy hyvin miten koira on vielä nuori. Pituuden ja korkeuden puolesta Edy on mitoissaan, mutta massaa saa tulla lisään ja miehisyyttä tietenkin, eli saa vielä muotoutua poika rauhassa. :) Edy on kyllä vielä sen verta keponen, että on varaa kerryttääkkin kiloja lisää.


Ei tällä kertaa sen ihmeempiä, enköhän minä seuraavalla kerralla kertoile vähän fiiliksiä tuosta ekasta TOKO-kerrastani. :) Niin ja hei, minulla on ensi viikko talvilomaa, jotenka sen ajattelin pyhittää ihan tämän koiran treenaamiseen, kroppahommat sille viikolle vähän vähemmälle ja aivotoiminnalle enemmän, kun itselläkin siihen on sitten aikaa perehtyä. :) Odottelen myös vastausta siitä, että pääsenkö haluamaani rauniokoira ryhmään, vähän jänskättää. :P Mutta juu, tällasta tänään ja saa nähä mitä huomenna, moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti