sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Uusi aloitus!

Heiiijj!
Elikkäs... Entinen blogini nyt ikäänkuin kuivui kasaan ja sinne uuselleen kirjoittaminen tuntui jotenkin... No jaa, "kuivalta" joten ajattelin, että minäpä päräytän pystyyn uuden blogin.
Entisessä blogissani viimeisimpään kirjoitukseen sisältyi asiaa liittyen koulujen pääsykokeisiin sun muuhun. Noh, tällä hetkellä tosiaan opiskelen pintakäsittelyalaa, eli kouluun pääsin. :) Ja tosiaan koulu onkin pitänyt minut kiireisenä, tai no ennemminkin se on imenyt kaikki energiat. Koulun jälkeen on nykyään pakko ottaa AINA päiväunet, eikä jaksa kyllä juuri mitään ylimääräistä ruveta puuhastelemaan pitkän päivän jälkeen. Aikaisemmin kun olin niin sanotusti "toimettomana" olin aivan kamala energiapommi ja aina monta rautaa tulessa. Aloitin aina jotain järkyttävällä innolla ja sitten se tyssäsi kun keksin jotain uutta, valvoin myös yöt ja nukuin päivät. Nyt elämässä on sentään joku rytmi ja hyvä niin. : D Ala tuntuu tosi kivalta ja luokka on mukava, kaikki tulee hyvin juttuun toistensa kanssa. :) Itse kun olen sellainen persoona, joka tykkää näprätä, tehdä käsillä ja nähdä sen kädenjäljen, niin tämä ala ei ollenkaan ole paha.

Eläimille kuuluu myös oikein mainiota. Muutama uusi gerbiili on astunut vanhojen tilalle ja niin edelleen. Elmeri vihdoin ja viimein kastroitiin 4.11, joten tässä nyt odotellaan, että alkaako tuo leikkuutus vaikuttaa miten kanin käyttäytymiseen. Edylle kuuluu normaalia, se täytti 6.11 kaksi vuotta, joten se saavutti niin sanotun aikuisen koiran iän, kuitenkaan se ei vielä luonteensa puolesta ole aikuista lähelläkään. : D Eläimien osalta minulla on muutamia suunnitelmia pyörimässä ja kehkeytymässä mielessäni. Elikkä Elmerille olisi tuloillaan häkkiremontti, elikkä varsinainen häkki siltä lähtisi pois, sitten rakentaisin isomman aitauksen kompostikehikoista. Pohjalle tulisi ensin muovimattoa ja sitten kuramattoa, siitäkin varmasti saadaan tänne sitten lähitulevaisuudessa infoa ja kuvia. :) Sitten toinen vähän isompi projekti. Elikkä haluaisin rakennella meidän ulko-autotallin kylmävarastotilasta pienen kanalan ja sinne muutama kana. Tähän tarkoitukseen meidän siis pitäisi ensinnäkin lämpöeristää tuo tila, rakentaa aitaukset sun muuta. Saa nähdä, että onnistuuko tämä homma vielä ensi kesäksi, mutta toivoa on. Olisihan se kiva aina aamuisin hakea omat munat kanalasta. : D

Yleisesti elämään kuuluu myös hyvää, tässä joulua odotellessa. : D Joulusuunnitelmiin kuuluu niinkin jännä asia kun vanhempani. Eli vanhempani ja siskoni (+ siskon lemmikkirotat) ovat tulossa jouluksi tänne meille. Hirvittää vähän, että miten me kaikki mahdutaan tänne. Nukkumapaikkoja kyllä riittää ja neliöitä talossa, mutta jääkaappi on niin avuttoman pieni ja jouluna kun ei yleensä pihistellä ruuan määrässä... Mutta juu, siis kuulostaa siltä kun en tykkäisi yhtään, ehhei, minusta on kivaa viettää joulu ekaa kertaa näin, eiköhän siitä tule ihan onnistunut joulu. :) Tarkoitus olisi myös koko köörin kanssa käydä luonnontieteellisessä museossa, kun meistä vähän kaikki (ainakin minä, sisko ja isä) ollaan kiinnostuneita luonnosta ja eläimistä. Olen kerran siellä käynyt ja olin ihan täpinöissäni.

Ainiin, vielä tuli yksi asia mieleen tuosta koulustani! Elikkä nyt olen valinnaisissa aineissa käynyt sellaista valokuvauksen perusteet- kurssia. Se on ollut tosi kiva kurssi ja olen saanut oivaltavia vinkkejä asioihin kuvauksessa, joita en aikaisemmin oikein ollut ymmärtänyt. :) Kuvista puheenollen, laitan nyt tämän päivän satoa lemmikeistäni:


Ei minulle nyt tule mieleen enää mitään muuta ihmeempiä :D Mutta juu, tämä oli uuden blogin "avaus". :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti